diumenge, 6 de gener del 2013

Més activitats


Bona tarda!

Ja podeu trobar les dues activitats que ens faltaven a la pestanya d’activitats didàctiques.
Les dues activitats van adreçades a cicle superior. La tercera consisteix en realitzar una representació de la realitat d’una part del poble i després fer una ruta a la part que han dibuixat per ubicar-s’hi.
La quarta activitat està orientada a estudiar la demografia del poble, concretament l’estudi de l’evolució de la població.

Esperem que us agradin!

Eva, Lluís, Marc i Elisabet
autors

2 comentaris:

  1. Bones,
    El vostre bloc ens sembla un bloc elaborat, amb un eslògan atractiu i una redacció entenedora. Considerem que està molt ben estructurat i resulta molt entenedor i visual, i les imatges que trobem al llarg de les explicacions les trobem molt adients. Només considerem que hauria quedat millor amb una imatge de fons, per tal de donar una mica més de dinamisme.
    Pel què fa a la pestanya “Com és?” trobem que està ben estructurada, i l’ordre en el que apareixen els continguts són molt adequats. Els continguts estan ben triats i són molt entenedors.
    Respecte a la pestanya “Com ha canviat?” veiem que esta ben estructurada i els continguts són força adequats, encara que una mica més d’informació no estaria malament. Tot i així, els continguts que hi apareixen s’entenen bé i se n’ha fet una bona tria.
    La pestanya “De què vivim?” no està dividida en apartats, però igualment resulta entenedora. L’ordre dels continguts són adequats i se n’ha fet una bona tria.
    La pestanya “Futurs possibles” tampoc està dividida en apartats, però l’ordre en el que està estructurat és molt adequat. Els continguts són bons i entenedors.
    Els objectius són clars i concisos, i comuniquen de manera entenedora per a què serveix el bloc, encara que no s’especifica a quin nivell educatiu va dirigit.
    En general, les activitats segueixen l’estructura proposada i totes expliquen el desenvolupament, encara que n’hi ha algunes que no hi ha una part dedicada a l’avaluació de l’activitat.
    Totes les activitats són molt entenedores i tenen relació amb els continguts més significatius de la població. Els alumnes han de cercar informació per a completar les activitats, i requereixen d’una bona organització. Promocionen el treball del medi local.

    ResponElimina
  2. Hola, som la Fàdua, la Laura, l'Alicia i l'Andrea.

    El disseny del bloc i els continguts informatius: L’eslògan, la redacció i els continguts son correctes i adequats.
    Les pestanyes, en general, son força bones en quan a continguts i a redactat, tot i així la pestanya de com ha canviat no correspon al ítem d’avaluació (s’haurien d’explicar fets més recents)
    Els objectius tenen un bon enfocament didàctic però esperàvem trobar-ne els del propi bloc i no els dels alumnes.
    El disseny és atractiu, personalitzat i hi apareixen diferents materials multimèdia. Tot i així, hi ha una pestanya que no es pot visualitzar.
    Activitat: En general força bones. Hem notat una progressiva millor en cada activitat. Tanmateix, hi trobem a faltar l’avaluació, el què aprendran els alumnes i que les activitat els ajudi a desenvolupar un pensament crític i reflexiu.
    Valoració global: Molt bona feina, nois. Heu treballat molt bé des d’un principi i es nota que us hi heu esforçat. Felicitats.

    ResponElimina