diumenge, 11 de novembre del 2012

Alguns detalls del bloc...

Hola companys!!!

Escrivim avui aquesta entrada per fer-vos saber que, gràcies als vostres comentaris de la segona coavaluació, hem pogut millorar una miqueta més el bloc. Així doncs, els darrers canvis que hem fet, han estat:

  • Tal com ens dèieu, hi havia alguns formats de lletra que no eren iguals en algunes pestanyes i ho hem solucionat, ja que quedava malament. 
  • També hem posat alguna fotografia a les pestanyes que no n'hi havia. Així queda més ben presentada la informació sobre el poble.

Bé doncs, això és tot de moment! Moltes gràcies a tots pels comentaris i les coavaluacions!

Un detall de Besalú...

6 comentaris:

  1. OOoh!! En Joan és genial! Molt bon recurs! La lletra i tots els canvis què heu fet també és perfecte! Molt bé noi i noies!

    ResponElimina
  2. Hola nois i noies!

    Heu fet una gran evolució en el bloc! Creiem que esteu fent un seguiment constant molt interessant!

    Com a millora pensem que podríeu desenvolupar les pestanyes amb més informació, tot i que el "Com és?" el trobem molt adequat.

    Per altra banda, remarcar que la informació està molt ben explicada i estructurada, a més les imatges fan que l'estètica sigui molt bonica i més comprensible. En Joan és espectacular!

    Realment ens ha agradat molt, així que us animem a seguir amb la mateixa il·lusió que ho esteu fent! Enhorabona!

    ResponElimina
  3. Salutacions,
    Som el grup format per en Francesc Gili, la Mariona Lozano, la Lorena Matabosch i la Sònia Montsant.
    Hem vist que heu modificat el que us han dit els companys, i us ha quedat molt més definit i amè a l’hora de llegir la informació que hi presenteu.
    Ens ha cridat l’atenció i trobem interessants els enllaços que heu introduït a algunes paraules. També volem destacar la connexió que heu creat entre els quatre apartats diferents –en fer referència a altres apartats, fa que sigui dinàmic i que no perdem el fil -. Pel que fa a la redacció, és comprensible i no hi ha errors ortogràfics. A més, les fotografies que hi heu afegit afavoreixen molt el vostre bloc, així com el format de lletra que ara afavoreix la vostra presentació.
    Ànims i a seguir treballant!

    ResponElimina
  4. Hola companys!! Primer de tot donar-vos l'enhorabona per la feina. El bloc està quedant molt i molt bé, la veritat que de moment és un dels que ens agrada més. Heu millorat els aspectes que quedaven més fluixets i que els companys us van destacar en la passada avaluació i ara ha quedat una feina molt acurada, clara i concisa. Les pestanyes estan molt ben aconseguides i amb un bon redactat, ric i coherent. Costa trobar "punt febles" a la feina realitzada, no ens queda més remei que animar-vos a que seguiu treballant com fins ara. Felicitats nois !! Simón Planas, Marcos Garcia, Oriol Plaza i Sergi Hernandez.

    ResponElimina
  5. Bon dia!

    Estem esperant poder observar les vostres activitats! Teniu la feina molt ben feta així que no perdeu el fil a la recta final!

    Ànims!

    ResponElimina
  6. Hola! Som l'Elisenda Lopez, la Tania Arbusé, l'Ana Bugarski, la Georgina Carbonell i l'Adriana del Campo. Heu trigat però ja heu posat les activitats i ens agraden molt. Sobretot, la segona que està molt treballada! Felicitats!


    ResponElimina