diumenge, 11 de novembre del 2012

Alguns detalls del bloc...

Hola companys!!!

Escrivim avui aquesta entrada per fer-vos saber que, gràcies als vostres comentaris de la segona coavaluació, hem pogut millorar una miqueta més el bloc. Així doncs, els darrers canvis que hem fet, han estat:

  • Tal com ens dèieu, hi havia alguns formats de lletra que no eren iguals en algunes pestanyes i ho hem solucionat, ja que quedava malament. 
  • També hem posat alguna fotografia a les pestanyes que no n'hi havia. Així queda més ben presentada la informació sobre el poble.

Bé doncs, això és tot de moment! Moltes gràcies a tots pels comentaris i les coavaluacions!

Un detall de Besalú...

diumenge, 4 de novembre del 2012

Seguim avançant!

Bona tarda! 

Hem decidit escriure unes línies per explicar-vos què estem treballant en el nostre bloc aquests dies, i quins canvis hem dut a terme a partir d'alguns comentaris vostres. 

En primer lloc, hem canviat el subtítol del bloc. Estem d'acord amb alguns comentaris que ens heu deixat últimament: no proporcionava massa informació sobre el poble. Així, hem substituït "Una hisòria per descobrir" per "La nostra història, motor avui del sector serveis". Pensem que, tot i que Besalú no és només història, aquesta sí que té incidència en molts d'altres aspectes. És per això que creiem que gràcies a la importància de la història de Besalú està incrementant avui tot el sector terciari: el turisme, els comerços, etc. 

Un altre canvi que hem fet són les fotografies del poble. Hem deixat algunes imatges representatives, però hi hem afegit fotografies d'activitats que es fan al poble, comerços, esports que s'hi practiquen, entre d'altres. A més, hem afegit més informació que explica en Joan, el nostre guia

Amb aquestes modificacions hem volgut canviar una mica l’enfocament. Què en penseu? Ho hem aconseguit? 


D'altra banda, hem completat les pestanyes acordades per aquesta propera setmana: 
  • "Com és?" 
  • "Com ha canviat?"
  • "De què vivim?"
  • "Futurs possibles"