dissabte, 29 de setembre del 2012

Besalú. Comencem!

Som l'Eva Carrete, en Lluís Comajuan, l'Elisabet Queirós i en Marc Molas, estudiants de 2n del grau de Mestre d'educació primària a la Universitat de Girona.

Des de l'assignatura de ciències socials redactarem aquest bloc sobre un petit municipi de la comarca de La Garrotxa, Besalú. Hi podreu trobar, entre altres, informació sobre el poble i possibles activitats per a realitzar amb nens i nenes de primària a l'escola.

Ens hem decidit per aquest poble perquè dos dels membres del grup hi viuen i creiem que així tindrem més informació de primera mà. Entre tots hem triat el subtítol per al blog, Una història per descobrir. Amb aquest subtítol volem fer referència a l'antiguitat del poble i la presència d'elements històrics destacats que el formen.

Per tant, aprofitem la temàtica històrica del poble per tirar endavant aquest bloc educatiu i esperem que ens acompanyeu en aquest viatge!

Creiem important posar la foto del pont de Besalú com a imatge del blog, perquè creiem que és el símbol més significatiu i conegut del municipi.
Tal com podreu veure, hem creat les diferents pàgines (ObjectiusCom és, De què vivimCom ha canviat, Futurs possibles i Activitats didàctiques) per tal d'anar-les omplint d'informació del poble i possibles activitats per a escoles i per a nens i nenes de primària.

Esperem que us agradi!